Laadukkaat ilmalämpöpumput asennuksineen Pohjois-Pohjanmaalla

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu sekä tilojen lämmitykseen että jäähdytykseen. NAVA Sähköltä myös suuret laiteasennukset.

Laadukas, ammattilaisen asentama ilmalämpöpumppu säästää sekä rahaa että energiaa. Se viilentää asuntosi kesähelteillä ja lämmittää sisäilmaa, kun talvi yllättää. Kaiken lisäksi ilmalämpöpumput ovat helppoja käyttää ja sopivat ratkaisuiksi erilaisiin tiloihin. Olisiko nyt sinun aikasi hankkia ilmalämpöpumppu sujuvoittamaan arkeasi?

Edustamme laadukkaita Mitsubishi- ja GREE-ilmalämpöpumppuja. Saat kautamme myös vesi-ilmalämpöpumput ja pumppujen tarvikkeet. Palvelemme aina avaimet käteen  -periaatteella: myymme, asennamme ja huollamme. Erikoisosaamistamme ovat suuret laiteasennukset (yli 3 kg täyttö), joten älä epäröi kääntyä puoleemme! Ota yhteyttä ja pääset nauttimaan ilmalämpöpumpun eduista.

NAVA Sähkön palveluvalikoimaan kuuluvat myös erilaiset sähkötyöt, sähkösuunnittelu ja aurinkopaneelien asennukset. Mitä edellä mainituista kaipaatkin, me palvelemme ammattitaidolla!

Ota yhteyttä

 

Jätä yhteydenottopyyntö